Kto je to tantra masérka?


Tantrické masáže sú staroveké praktiky pochádzajúce zo starovekej Indie a Tibetu. Je to komplexný súbor praktík, ktoré vznikli približne pred 5 000 rokmi. Tantra zahŕňa nielen telesné, ale aj duchovné a energetické aspekty života. Cieľom tantrizmu je dosiahnutie harmónie medzi telom, mysľou a dušou. Tantrická masáž, ako ju poznáme dnes, je moderná prax, ktorá čerpá zo starobylých tantrických učení, ale bola prispôsobená pre súčasnú dobu. Kedysi tantrické masáže vykonávali guruovia, duchovný učitelia, kňazi alebo chrámové tanečnice a duchovné partnerky. Duchovné partnerky sa označovali ako dakini. Tieto ženy boli považované za duchovné sprievodkyne, ktoré pomáhali mužom alebo zasvätencom pracovať so sexuálnou energiou a dosiahnuť vyššie duchovné vedomie.

tantra <a href=https://refresher.cz/33030-Slzy-a-karpiny-Ludsky-zazrak-vdaka-ktoremu-mozeme-vidiet masaž“ data-rich-file-id=“245165″ src=“https://edis.sk/wp-content/uploads/OBR5.jpg“>

Dnes tu máme tantra masérky alebo masérov, ktoré sa starajú o svojich zákazníkov alebo klientov. Tantra masérka nie je len bežná masérka, ktorá aplikuje fyzické techniky na uvoľnenie svalov. Tantra masérka musí mať hlboké porozumenie energie, meditácie a jemných dotykových techník, aby mohla viesť svojho klienta k vyššiemu duchovnému a emocionálnemu zážitku. Každý tantra masér/masérka prechádza špeciálnym vzdelávaním a tréningom, ktorý zahŕňa nielen techniky masáže, ale aj duchovné a meditačné cvičenia. Súčasťou vzdelávania je aj štúdium energetických centier tela známych ako čakry.

tantra maserky

Tantra masérka môže pomôcť širokému spektru ľudí. Často ju vyhľadávajú jednotlivci, ktorí sa chcú naučiť lepšie pracovať so svojou energiou, zlepšiť svoj vzťah k vlastnému telu alebo sa zbaviť emocionálnych blokov. Tantra masáž je tiež vhodná pre páry, ktoré chcú prehĺbiť svoj vzťah. Pokiaľ by ste mali záujem o tantrickú masáž navštívte náš salón. Naše tantrické masérky prešli školení v oblasti tantry. Môžeme povedať, že služby, ktoré ponúkame sú 100% diskrétne a kvalitné.

Publikováno v Web